Gåvokort till kunder och anställda

Gåvokort med många olika varumärken att välja bland

Presentkort of Sweden

Våra gåvokort är en mycket uppskattad gåva att ge bort till personal och kunder. Vi har ett mycket brett sortiment från flera olika varumärken med många olika val. Detta gör att mottagaren av kortet alltid hittar något som de tycker om. Vi kan även specialdesigna utformning av kort och beställningssida från små antal vilket gör gåvan mer personlig och budskapet tydligare. Vi jobbar med ett levande sortiment, dvs att det ständigt förändras och vi endast visar de artiklar som vi har på lager, på så sätt kan vi garantera att du alltid får det du väljer. Läs mer om våra olika gåvokort nedan.

Presentkort Gåvokort Klassisk

Pris: 240 kr | Frakt: 70 kr

Gåvokort Klassisk


Ett prisvärt gåvokort med ett stort utbud av flera olika varumärken och produkter. Som mottagare väljer du bland 100 st gåvor. Titta i sortimentsfoldern för att få mer information om detta gåvokort samt om sortimentet.

Läs mer ->

Pris: 360 kr | Frakt: 70 kr

Gåvokort Regal


Vårt populäraste gåvokort med ett stort utbud av flera olika varumärken och produkter. Som mottagare väljer du bland 100 st gåvor. Titta i sortimentsfoldern för att få mer information om detta gåvokort samt om sortimentet.

Läs mer ->
Gåvokort Extravagans - Presentkort of Sweden's populäraste gåvokort!

Pris: 500 kr | Frakt: 70 kr

Gåvokort Extravagans


Detta är ett av de exklusivare korten som vi har att erbjuda. Vi har lite färre alternativ på detta kort men de alla är valda med omsorg. Du hittar exklusiva koppargrytor och rejäla gjutjärnsgrytor, men också tidningsprenumerationer och härliga bäddset. Blandat med många olika varumärken.

Läs mer ->
Gåvokort Imperial - Presentkort of Sweden's populäraste gåvokort!

Pris: 1000 kr | Frakt: 70 kr

Gåvokort Imperial


Detta är ett av det mest exklusiva kort som vi tillhandahåller. Vi har lite färre alternativ på detta kort men de är alla valda med omsorg. Du hittar exklusiva koppargrytor och rejäla gjutjärnsgrytor, men också tidningsprenumerationer och härliga bäddset. Blandat med många olika varumärken.

Läs mer ->

Gör upplevelsen mer personlig

Vi erbjuder er att själva designa era gåvokort, ni kan som exemplet ovan visar, byta bild och skriva en hälsningsfras samt kanske lägga in er logotyp. Även på hemsidan kan man lägga in en toppbild med hälsning, det blir då det första mottagaren ser då den löser in sitt kort. Ett trevligt och enkelt sätt att sätta er egen prägel på upplevelsen. Vi hjälper er med skisser på kort och hemsida.

Gåvokort i egen design

Vill du ha egen design på framsida och insida av kortet så löser vi det! Från så lite som 50 st kan ni få helt egen insida och framsida. Detta kostar endast 495 kr och kan vara väl värt för att göra kortet lite mer personligt. Prata med din närmaste återförsäljare för mer information eller kontakta oss så hjälper vi er.

Logotype och hälsning på hemsidan

Vill ni göra hemsidan mer personlig och även ha egen hälsning och logotype på hemsidan så är detta inga problem. Från så lite som 50 st kort löser vi detta.

Presentkort of Sweden - Personlig upplevelse
Human Bridge

Samarbete med Human Bridge

Vi har startat ett samarbete med Human Bridge där vi har satt ihop olika paket på korten med produkter som verkligen kommer till nytta i de krisdrabbade områdena. Du som mottagare av vårt gåvokort kan göra valet att skänka din gåva i form av att välja utav ett antal hjälpkit som vi har satt ihop tillsammans med organisationen. Det du väljer skickar vi tillsammans med Human Bridge till utsatta områden. Human Bridge insatser är behovsbaserade vilket betyder att de är på plats där de behövs allra mest. I nuläget levererar de sändningar till flyktingar som befinner sig Irak och Ungern. För övrigt arbetar de även med sändningar till bland annat Ukraina där de också finns stora behov på det här området.

Human Bridge

Human Bridge är en organisation som utför materialrelaterade projekt till ett 25-tal olika länder över hela världen. En del insatser sker tillsammans med externa aktörer och organisationer, däribland återfinns Läkarmissionen och Erikshjälpen. Human Bridge arbetar med insamling, reparation samt utskick av sjukvårdsmaterial och handikapputrusning till främst länder i Afrika, Östeuropa och Mellanöstern. Human Bridge samlar också in textilier, såsom kläder och skor, som går till direkta biståndsinsatser eller genererar intäkter till olika biståndsprojekt.

www.humanbridge.se

Varumärken du hittar i vårt gåvokort

Vinga of Swedens Gåvokort - Varumärken