Gåvokort Imperial

Gåvokort Imperial är gåvokortet när du vill ge bort något riktigt fint. Gåvokortet innehåller ett välavgränsat urval högkvalitativa produkter från flera välkända varumärken så som Rosendahl, Snö, Wilson, Allers media, Vinga of Sweden, Elektrolux, Dr Zipe, Grinda Stockholm, Koss, Saddler, Amanda Christensen m.fl. Det är ett gåvokort för dig som uppskattar ett brett urval av produkter. Det finns produkter i kategorierna Kök & Servering, Heminredning & Dekoration, Fritid, Accessoarer, Badrum, Elektronik, Media samt Underhållning & upplevelser.

Mottagaren av gåvokortet gör sitt val på en sidan www.getmygift.se. Den är anpassad för att ge den bästa upplevelsen och supporten. Det är enkelt för mottagaren av gåvokortet att göra sitt val av gåva och registrera sin beställning. Gåvorna som visas på getmygift.se finns alltid i lager så det man väljer är det man får. Mottagaren får sin gåva hemskickad senast efter 10 arbetsdagar och sortimentet består av minst 30 produkter.

Pris: 1000 kr exkl. moms
Frakt: 70 kr exkl. moms per kort
Förpackning: Exklusivt kuvert
Egendesignat kort: 495 kr exkl. moms
Egen hemsida: 495 kr exkl. moms per sida (från 50 st kort)

Se sortiment: Klicka här för att se sortimentet på Gåvokort Imperial.

Gåvokort Imperial
Gör upplevelsen personlig

Gör upplevelsen mer personlig

Vi erbjuder er att själva designa era gåvokort, ni kan som exemplet ovan visar, byta bild och skriva en hälsningsfras samt kanske lägga in er logotyp. Även på hemsidan kan man lägga in en toppbild med hälsning, det blir då det första mottagaren ser då den löser in sitt kort. Ett trevligt och enkelt sätt att sätta er egen prägel på upplevelsen. Vi hjälper er med skisser på kort och hemsida.

Egen design och hemsida

Vill du ha egen design på framsida och insida av kortet så löser vi det från så lite som 50 st kan ni få egen insida och framsida. Det här kostar endast 495 kr och kan vara väl värt för att göra kortet mer personligt. Prata med din närmsta återförsäljare för mer information eller kontakta oss så hjälper vi er. Vill ni göra hemsidan personlig och med egen hälsning och logotype på hemsidan så är det här inga problem, gäller från 50 st kort.

Tryckkostnad: 495 kr exkl moms (minst 50 kort)
Standardkuvert ingår, eget tryck fr.: 12 kr exkl. moms per kuvert
Tilläggstjänst hemsida : 495 kr exkl moms (minst 50 kort)
Leveranstid 14 dagar efter godkänt korrektur