Gåvokort Regal

Pris 360kr ex moms

Frakt 70kr per kort

Förpackning Exklusivt Kuvert

Egendesignat kort 495 kr

Egen Hemsida 495 kr per sida (från 50st kort)

Gåvokort Regal är vårt mest sålda gåvokort. Gåvokortet innehåller ett mycket stort urval av kvalitetsprodukter från flera välkända varumärken så som Rosendahl, Snö, Wilson, Allers media, Vinga of Sweden, Elektrolux, Dr Zipe, Grinda Stockholm, Koss, Saddler, Amanda Christensen m.fl. 

Det är ett gåvokort för dig som uppskattar ett brett urval av produkter. Det finns produkter i kategorierna Kök & Servering, Heminredning & Dekoration, Fritid, Accessoarer, Badrum, Elektronik, Media samt Underhållning & upplevelser. Sortimentet på gåvokort Regal består alltid av minst 70 st produkter att välja mellan men oftast betydligt fler.

Mottagaren av gåvokortet gör sitt val på en sidan www.getmygift.se. Den är anpassad för att ge den bästa upplevelsen och supporten. Det är enkelt för mottagaren av gåvokortet att göra sitt val av gåva och registrera sin beställning. Gåvorna som visas på getmygift.se finns alltid i lager så det man väljer är det man får. Mottagaren får sin gåva hemskickad senast efter 10 arbetsdagar.

Gåvokort Regal - Vingas gåvokort till kunder & anställda

Gör upplevelsen mer personlig!

Vi erbjuder er att själva designa era gåvokort, ni kan som exemplet ovan visar, byta bild och skriva en hälsningsfras samt kanske lägga in er logotyp. Även på hemsidan kan man lägga in en toppbild med hälsning, det blir då det första mottagaren ser då den löser in sitt kort. Ett trevligt och enkelt sätt att sätta er egen prägel på upplevelsen. Vi hjälper er med skisser på kort och hemsida.

 

Vinga Gåvokort med egen design!

Gåvokort i egen design

VIll du ha egen design på framsida och insida av kortet så löser vi det! Från så lite som 50st kan ni få helt egen insida och framsida. Detta kostar endast 495 kr och kan vara väl värt för att göra kortet lite mer personligt. Prata med din närmaste återförsäljare för mer information eller kontakta oss så hjälper vi er. 

Vinga Gåvokort med egen hälsning

Logotype och hälsning på hemsidan

Vill ni göra hemsidan mer personlig och även ha egen hälsning och logotype på hemsidan så är detta inga problem. Från så lite som 50st kort löser vi detta.